ON AIR

Ντρισμπιώτη στον OVERFM 104.9: «Δούλεψα πολύ και τώρα ανταμείβομαι»

Η αθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μίλησε στον OVERFM 104.9 με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων στην Τσεχία.

24.05.2021 | 08:29

Η αθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μίλησε στην εκπομπή Over the Top με τον Αντώνη Κυρίκο με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων στην Τσεχία.

Για την έκβαση του αγώνα: «Στόχευα στο τρίτο μετάλλιο. Βρέθηκα όμως νωρίς να κυνηγώ το τρίτο μετάλλιο και με αυτό το δεδομένο άλλαξαν όλα. Ο προπονητής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Χρειάζεται τακτική ειδικά σε αυτά τα χιλιόμετρα. Με έβλεπε ότι ήμουν καλά σωματικά και όταν έριξε το ρυθμό της η Ιταλίδα που είχα μπροστά μου, μου είπε πως είναι η στιγμή να ανεβάσω ρυθμός γιατί μπορώ να πάρω το πρώτο μετάλλιο και έτσι έγινε. Έκανα το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 35 χιλιόμετρα. Θα είναι η δεύτερη Ολυμπιάδα που θα πάω. Δούλεψα πολύ όλον αυτόν τον χρόνο. Μπόρεσα να ξεκουραστώ και να προπονηθώ».

Για το πως ξεκίνησε το βάδην: «Είναι και που έχεις το ταλέντο. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κολύμβηση ή ρυθμική γυμναστική. Εγώ κατάλαβα πως μπορώ να κάνω βάδην. Ειδικά μόλις έρθουν τα πρώτα μετάλλια σου αρέσει ακόμα περισσότερο. Τη χρόνια που ξεκίνησα το βάδην κέρδισα το πανελλήνιο μετάλλιο. Αργότερα πήγα στην Ολυμπιάδα».

Για το πως αντιμετωπίζει πλέον το άθλημα: «Έχοντας κάνει το ολυμπιακό όριο από πέρσι δεν με ενδιέφερε αν θα γίνουν αγώνες. Το μόνο που ήθελα ήταν ένας αγώνας για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Νιώθω πολύ γεμάτη. Τώρα το κάνω μόνο και μόνο για ηθική ικανοποίηση. Σίγουρα θέλω να διεκδικήσω ότι καλύτερο».

Για το μέλλον της: «Από το 2003 έως το 2011 είχα ρίξει μαύρη πέτρα στον αθλητισμό. Πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ τη μέρα μου χωρίς να κάνω προπόνηση. Σίγουρα στο μέλλον θα ασχοληθώ με κάτι που να έχει σχέση με τον αθλητισμό».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή