Ντόρτμουντ: Ζητάει τον Ουρανό με τ' άστρα για τον Χάαλαντ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Bundesliga | Ντόρτμουντ: Ζητάει τον Ουρανό με τ’ άστρα για τον Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κάνει όλες τις μεγάλες ομάδες, να θέλουν να τον κάνουν δικό τους μετά από την φανταστική χρονιά που έκανε με την Ντόρτμουντ την φετινή σεζόν. Ωστόσο οι απαιτήσεις του γερμανικού συλλόγου είναι αρκετά υψηλές.

Τον ουρανό με τ’ άστρα ζητάει η Ντόρτμουντ, για να δώσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Συγκεκριμένα η γερμανοί, ζητάνε για το δανό ποδοσφαιριστή το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, για να τον παραχωρήσουν σε όποια ομάδα έχει δείξει το ενδιαφέρον της.Αν και οι «μνηστήρες» για τον Χάαλαντ είναι αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, η Διοίκηση του συλλόγου θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και γι’ αυτό και οι απαιτήσεις της για να τον πουλήσει, είναι πολύ ψηλές.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Ζορκ ξεκαθάρισε πως ο Νορβηγός σταρ θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ της νέας σεζόν και η διοίκηση ανέβασε τις απαιτήσεις της στα 200 εκατ. ευρώ, για ν’ αποτρέψει τις προτάσεις άλλων ομάδων και να κρατήσει τον Χάαλαντ για μια ακόμη σεζόν:

«Δεσμεύεται με την ομάδα μέχρι το 2024 και δεν συζητάμε την παραχώρηση του. Τη νέα σεζόν θα είναι κανονικά μαζί μας», όπως είχε πει στο  «Sky Sport», και συμπλήρωσε πως όποιες προτάσεις φτάσουν στα γραφεία τους για τον Νορβηγό φορ, δεν θα γίνει καμία αποδεκτή.

PLANET SPORTS