Euroleague

Ντιλέινι – «Συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα, φοβερή η σειρά Ολυμπιακός- Μονακό»

Τον παλιό του προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα συνεχάρη ο Μάλκοκλμ Ντιλέινι μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στο Final Four του Βελιγραδίου.

05.05.2022 | 11:32

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε Final Four της Euroleague μετά το 2017. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα κατόρθωσε στο Game 5 να κάμψει την αντίσταση της αθλητικής και αξιόμαχης Μονακό. Η χθεσινή αναμέτρηση καθήλωσε τη μπασκετική Ευρώπη με πολλούς κορυφαίους μπασκετμπολίστες να την παρακολουθούν.

Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο άσσος της Αρμάνι Μιλάνο μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού συνεχάρη τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι δύο τους συνεργάστηκαν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία τη σεζόν 2015-2016 είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή πορεία φτάνοντας μέχρι το Final Four της διοργάνωσης.

Ο Ντιλέινι έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Παράλληλα, όπως τόνισε έγινε τρομερή σειρά, η οποία κράτησε αμείωτο μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον των φίλων της πορτοκαλί θεάς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Τρομερή σειρά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα για την επιστροφή του στο Final 4»!

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή