ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι «ουραγών» και πρωτοπόρων έως 3,40

Η 2η αγωνιστική του 2ου και 3ου Ομίλου για το EURO 2020 διεξάγεται σήμερα με ντέρμπι, «πρωτοπόρων» και «ουραγών»! Περισσότερες αναλύσεις, εργαλεία και στοιχηματικές επιλογές του Νίκου Κοκκίνη και των συνεργατών του θα βρείτε στο Bethoop.gr

17.06.2021 | 08:32

Η 2η αγωνιστική του 2ου και 3ου Ομίλου για το EURO 2020 διεξάγεται σήμερα με ντέρμπι, «πρωτοπόρων» και «ουραγών»! Η Ουκρανία αναμετράται με την Β. Μακεδονία, ενώ Δανία και Ολλανδία αντιμετωπίζουν Βέλγιο και Αυστρία αντίστοιχα.

Περισσότερες αναλύσεις, εργαλεία και στοιχηματικές επιλογές του Νίκου Κοκκίνη και των συνεργατών του θα βρείτε στο Bethoop.gr

16:00 Ουκρανία – Β. Μακεδονία

Στην 1η αγωνιστική του ομίλου η Ουκρανία παραλίγο να κάνει την έκπληξη στο «Γίοχαν Κρόιφ Αρίνα», καθώς σε ένα 5λεπτο αδράνειας των Ολλανδών κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2! Ωστόσο το όνειρο δεν κράτησε για πολύ, καθώς μετά από 6 λεπτά ο αμυντικός Ντάμφρις σκόραρε κάνοντας το 3-2 , χαρίζοντας στην ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ ένα σημαντικό «τρίποντο»! Σήμερα θα αναζητήσουν το απόλυτο απέναντι στην «πρωτάρα» Β. Μακεδονία. Ο Ουκρανός τεχνικός θα επιλέξει ένα συμπαγές σύστημα διορθώνοντας τα λάθη της άμυνας για να αποφευχθούν τυχόν «ευτράπελα» όπως στο παιχνίδι με τους «Οράνιε».

Αποχώρησε τραυματίας ο εξτρέμ Ζούμπκοφ (12/1) και δίνεται αμφίβολος, διαθέσιμος όμως είναι ο Τσιγκάνκοφ (26/6) και πιθανότατα θα πάρει θέση στην ενδεκάδα.

Η Βόρεια Μακεδονία δεν κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας την 1η αγωνιστική κόντρα στην Αυστρία! Ισοφάρισε σε 1-1 στο 28′ με τον Πάντεφ και ήταν το 1ο «ιστορικό» γκολ για το EURO 2020! Στη συνέχεια και για 50 λεπτά αγωνίστηκε για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Οι ελπίδες τους «γκρεμίστηκαν» στο 78′ με τον Γκρεγκόριτς να βάζει ξανά μπροστά τους Αυστριακούς. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Αρναούτοβιτς στο 89′ σφραγίζοντας τη νίκη με 3-1! Αν θέλουν να διατηρήσουν τις πιθανότητες για πρόκριση ο σημερινός είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουν. Ο Σκοπιανός τεχνικός σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά κρατάει προς το παρόν τα χαρτιά του κλειστά! Μία ακόμη ήττα θα αποβεί σίγουρα μοιραία καθώς θα σημάνει και το τέλος τους τουρνουά !

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ξεκίνησαν με ήττες στην έναρξη του EURO 2020 και σήμερα επιζητούν βαθμούς που θα αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους 16! Η «λογική» σε αυτό το παιχνίδι πάει κόντρα στην παράδοση και μας «δείχνει» το G/G. Όμως θα κινηθούμε σε κάρτες μιας και πρόκειται για πρόωρο ντέρμπι «ουραγών» στον όμιλο! Η επιλογή μου θα είναι το Over 3,5 Κάρτες σε απόδοση 2.07, που βάση στατιστικών ομάδων και διαιτητή είναι αρκετά υψηλή, σε συνδυασμό πάντα με την κρισιμότητα του αγώνα.

19:00 Δανία-Βέλγιο

Στο «Telia Parken» της Κοπεγχάγης διεξάγεται η 2η αναμέτρηση του Β’ Ομίλου με την «ουσιαστικά» γηπεδούχο Δανία να υποδέχεται το Βέλγιο.

Οι 13 από τις 15 μονομαχίες τους είχαν τουλάχιστον δύο γκολ, με 6 νίκες για κάθε ομάδα.

Τελευταίες συναντήσεις τους ήταν το 2020 για το Nations League, με νίκες 2-0 και 4-2 για το Βέλγιο.
Επεισοδιακό το πρώτο ματς της διοργάνωσης για τους Δανούς, αλλά και για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, όταν είδαν τον Έρικσεν να χάνει τις αισθήσεις του. Επηρεασμένοι από το γεγονός, δέχτηκαν γκολ στο 60′ και δεν μπόρεσαν να συνέλθουν, με τον Χόιμπιεργκ να χάνει πέναλτι στο 74′. Έτσι ηττήθηκαν με 0-1 από την ομάδα της Φινλανδίας. Αμφίβολος ο αμυντικός Κιάερ, χωρίς άλλες απουσίες, πλην του μέσου Έρικσεν.

Το Βέλγιο έδειξε πώς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αν υπολογιστεί και η απουσία του πολύτιμου Ντε Μπρουινε από το δημιουργικό σκέλος. Αξιοποίησε τα αμυντικά λάθη της Ρωσίας, νίκησε εύκολα με 3-0 (Λουκάκου 10’,88, Μουνιέ 34’). Και σήμερα με νίκη κλειδώνει την πρόκριση.

Εκτίμηση: Οι Δανοί χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να ρισκάρουν. Χωρίς τον Έρικσεν υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας.Οι Βέλγοι έκαναν επίδειξη δύναμης στη Ρωσία και είναι σε θέση να βρουν δύο γκολ. Τα προβλήματα στην άμυνα τους όμως, είναι σημαντικά και δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να κρατήσουν το μηδέν. Το 2 &Over 2,50 στο 3,40 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

22:00 Ολλανδία – Αυστρία

Στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» του Άμστερνταμ διεξάγεται η 2η αναμέτρηση του Γ’ Ομίλου με την Ολλανδία να υποδέχεται την Αυστρία. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί στη Διοργάνωση του EURO 2020 και τον 3ο Όμιλο, με τους «Ορανιέ» να επικρατούν 3-2 τελικά των Ουκρανών και την Αυστρία να νικάει σχετικά εύκολα με 3-1 τη Β. Μακεδονία.

Οι Ολλανδοί του Φρανκ Ντε Μπουρ διανύουν μία πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, έχοντας σκοράρει 24 γκολ στα τελευταία τους 8 παιχνίδια. Για την 1η αγωνιστική αντιμετώπισαν την επικίνδυνη Ουκρανία, σε ένα 1ο μέρος χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τους βρει «άσφαιρους», κρατώντας το θέαμα για το τέλος! Η Ολλανδία προηγήθηκε στο 52′ με τον Τζορτζίνιο ανοίγοντας το σκορ και μετά από 6 λεπτά ήρθε ο Βουτ να κάνει το 2-0. Οι Ουκρανοί κράτησαν δυνάμεις για το τέλος όπως φάνηκε και με ένα «ξέσπασμα» 5λέπτου ισοφάρισαν σε 2-2 (75′ Γιαρμολένκο, 79′ Γιάρεμτσουκ), παγώνοντας το «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και τους 16 χιλιάδες θεατές! Ευτυχώς η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον αμυντικό Ντάμφρις Ντένζελ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, κρατώντας έτσι όρθια την Ολλανδία και το γόητρο του φαβορί! Οι «Ορανιέ» θέλουν μόνο νίκη απόψε για να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή του Ομίλου!

Η Αυστρία προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις πέραν της Διοργάνωσης του EURO 2020, αλλά μας έβαλε τα «γυαλιά» για την 1η αγωνιστική του ομίλου! Προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο ματς και στο 18′ λεπτό ανοίγοντας το σκορ με τον Λάινερ. Η απάντηση ήρθε μετά από 10 λεπτά από τους Σκοπιανούς που ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Γκόραν Πάντεφ, στέλνοντας τις δύο ομάδες με την ισοπαλία στα αποδυτήρια! Στο 2ο ημίχρονο οι Αυστριακοί νίκησαν κατά κράτος τον αντίπαλο χωρίς να του αφήσουν περιθώρια αντίδρασης. Πήραν το προβάδισμα 2 τερμάτων με τα γκολ του Γκρέγκοριτς 78′ και Αρναούτοβιτς στο 89′ που αποδείχτηκαν «χρυσές αλλαγές» για τον Φράνκο Φόντα! Δυνατό «Test Crash» το αποψινό για τους «Das team» που θα δοκιμαστούν για 7η φορά ενάντια στους Ολλανδούς που καλούνται να «σπάσουν» την παράδοση!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ έχει το πάνω χέρι, παίζοντας για 2ο διαδοχικό αγώνα επί Ολλανδικού εδάφους! Με νίκη απόψε παίρνει βαθμολογική ανάσα μένοντας μόνη της στην 1η θέση και ταυτόχρονα πανηγυρίζοντας την πρόκριση της στους 16! Η Αυστρία εμφανίζεται σοβαρή και το απέδειξε την 1η αγωνιστική, σκοράροντας όταν το επέβαλε η κατάσταση! Η επιλογή μου θα είναι το G/G & Over 2,5 goal, με την ελκυστική απόδοση του 2.40!

Συνοπτικά:

  • Ουκρανία – Β.Μακεδονία: Over 3,5 κάρτες (2,07)
  • Δανία-Βέλγιο: 2 &Over 2,5 (3,40)
  • Ολλανδία – Αυστρία: G/G & Over 2,5 (2,40)

Επιμέλεια άρθρου: Νίκος Κοκκίνης,

Περισσότερες αναλύσεις, εργαλεία και στοιχηματικές επιλογές του Νίκου Κοκκίνη και των συνεργατών του θα βρείτε στο Bethoop.gr

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή