Uncategorized

Ντεουλοφέου: «Ο Ροναλντίνιο είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Τον Ροναλντίνιο θεωρεί ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών ο πρώην "μπλαουγκράνα", Ζεράρ Ντεουλοφέου.

13.10.2020 | 20:58

Σε μία δήλωση, που θα συζητηθεί αρκετά προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων, Ζεράρ Ντεουλοφέου. Ο Ούγγρος, σε σχετική ερώτηση που του υποβλήθηκε, υποστήριξε πώς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών δεν είναι ούτε ο Μέσσι, ούτε ο Ρονάλντο, αλλά ο Ροναλντίνιο(!). Μάλιστα, στις δηλώσεις του στάθηκε μόνο στην προσωπικότητα του Μέσσι, και καθόλου στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Θυμίζουμε, ο Ντεουλοφέου είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί δίπλα στον Αργεντινό σταρ, κατά τη θητεία του στους Καταλανούς. Μάλιστα, γνωρίζει πολύ καλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κόντρα στον οποίο θα αγωνιστεί όταν η ομάδα του, η Ουντινέζε, αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους.

Προτού αναφερθεί στο ζήτημα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, αναφέρθηκε και στη θητεία του στην Ουντινέζε, όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την Γουότφορντ. Ο ταλαντούχος εξτρέμ, θεωρεί πώς στην Ιταλία θα καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό, έχοντας αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς.

Οι α δηλώσεις του 26χρονου μεσοεπιθετικού:

«Ο Λιονέλ Μέσι είναι απίστευτος άνθρωπος , αλλά για εμένα ο Ροναλντίνο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Τον γνώρισα ( σ.σ. αναφερόμενος στον Ροναλντίνιο). Πήγα να δω έναν αγώνα στο «Καμπ Νόου» και εκείνος  καθόταν δίπλα μου. Ήταν μια φανταστική εμπειρία»

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή