Premier League

Ντεμπελέ : Πολύ πιθανός ο δανεισμός του στην Μαν. Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ είναι πολύ πιθανό ο Ουσμάν Ντεμπελέ  να δοθεί δανεικός στον Γενάρη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ. Η εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης επιβεβαιώνει πως η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει δώσει δανεικό την μεταγραφική περίοδο που μας έρχεται τον […]

10.11.2020 | 13:54

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ είναι πολύ πιθανό ο Ουσμάν Ντεμπελέ  να δοθεί δανεικός στον Γενάρη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ.

Η εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης επιβεβαιώνει πως η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει δώσει δανεικό την μεταγραφική περίοδο που μας έρχεται τον εν λόγω παίκτη  αλλά η αγγλική ομάδα δεν είναι μόνη της στο «κόλπο» της απόκτησης, καθώς έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η  Παρί Σεν Ζερμέν.

Να θυμίσουμε πως ο ταλαντούχος επιθετικός ήρθε στους Καταλανούς το καλοκαίρι του 2017 από την Μπορούσια Ντόρτμουντκαι το κόστος μεταγραφής ήταν 125εκατομμύρια ευρώ.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή