Champions League

Νταμπράουσκας: «Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Με μια δόση υπεροψίας ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στην αυριανή (10/8) ρεβάνς της Λουντογκόρετς με τον Ολυμπιακό για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

09.08.2021 | 20:03

Ο τεχνικός της Λουντογκόρετς ανέφερε ότι η απόδοση της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι, που ελήξε ισόπαλο (1-1) δεν ήταν κακή και τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να είναι φοβισμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με την ομάδα πριν από 5-10 χρόνια. Πρέπει να κοιτάξουμε τι έχουμε μπροστά μας και την ομάδα που θα συναντήσουμε αύριο. Πρόκειται για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι επίσης 46 φορές πρωταθλητής.

Στην Αγγλία, λέγεται ότι η φανέλα γίνεται εξαιρετικά βαριά σε τέτοιες στιγμές. Μπορεί να οδηγήσει σε πίεση και άγχος στους παίκτες. Δεν πρέπει να βγούμε με φόβο, αλλά με αυτοπεποίθηση. Στο τέλος είναι 11 εναντίον 11 σε δύο ημίχρονα και όλα αποφασίζονται στο γήπεδο.

Με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι μισθοί των παικτών και η ιστορία της ομάδας. Όλα κρίνονται στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μου θα είναι χαρούμενη μετά τον αγώνα.

Αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα στην Ελλάδα οι παίκτες μου είχαν ρεπό την Τετάρτη και την Πέμπτη. Στη συνέχεια συναντηθήκαμε την Παρασκευή και προπονηθήκαμε το Σάββατο και την Κυριακή. Έχουμε άλλη μια προπόνηση απόψε. Το σημαντικότερο είναι να είναι ξεκούραστοι ψυχικά παρά σωματικά επειδή έχουν παίξει πολλά παιχνίδια.

Όπως είπα και πριν, είναι πολύ πιο εύκολο για τους προπονητές σε τέτοιους αγώνες, γιατί δεν χρειάζεται να δοθεί επιπλέον κίνητρο στους παίκτες. Η απόδοση μας στο πρώτο ματς δεν ήταν κακή. Περιμένω να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αύριο το βράδυ».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή