Super League 1

Νοικοκύρης – «Στα γραφεία του Ολυμπιακού απόψε ο Μανωλάς»

Στα γραφεία του Ολυμπιακού θα βρεθεί στις 18:00, ο Κώστας Μανωλάς, για να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης, στον αέρα του OverFM

16.12.2021 | 13:23

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν ο Ολυμπιακός, ενεργοποίησε τη μεγάλη βόμβα που ακούει στο όνομα Κώστας Μανωλάς. Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Νοικοκύρης, ο Έλληνας αμυντικός είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νοικοκύρης, τόνισε ότι ο αμυντικός της Νάπολης θα βρεθεί στις 18:00, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Κάνοντας πράξει την μεγάλη του επιθυμία, που ήταν να επιστέψει στο λιμάνι της καρδιάς του.

Μάλιστα ο Μανωλάς βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Με το μόνο που απομένει να είναι η υπογραφεί του συμβολαίου, κάτι που θα γίνει σε λίγες ώρες.

Όπως, επισημαίνει ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, ο Μανωλάς από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ήθελε να επιστρέψει για να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Τώρα τον χωρίζουν λίγες ώρες, από το να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιθυμία του 30χρονου. Που ήταν γνωστό από το καλοκαίρι, πόσο πολύ προσπαθούσε για να επιστέψει στους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η κίνηση γίνεται τώρα και όχι το Γενάρη, για να μπει γρήγορα στην ομάδα και να βοηθήσει άμεσα. Αρχής γενομένης από τον αγώνα στην Ριζούπολη, στις 5 Ιανουαρίου.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή