Super League 1

Νοικοκύρης – «Έκλεισε» η συμφωνία, στην Πόρτο ο Σεμέδο

Όπως ανέφερε στον αέρα του OVERFM 104.9, ο Γιώργος Νοικοκύρης, ο Ρούμπεν Σεμέδο θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Πόρτο, μέχρι το καλοκαίρι.

29.01.2022 | 10:52

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετακομίζει στην Πορτογαλία. Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του στους «δράκους», όπως ανέφερε στον «αέρα» του Over FM 104.9 ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους Πορτογάλους και ο παίκτης αναμένεται μέχρι αύριο να βρεθεί στην χώρα του. Για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Η διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν κρατήσει αρκετό καιρό, αλλά ήταν αναμενόμενο ότι ο παίκτης θα αποχωρούσε, καθώς δεν υπολογιζόταν από τους «ερυθρόλευκους». Σε συνδυασμό με την επιθυμία της Πόρτο, για την απόκτηση του, υπάρχει οριστική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αμυντικός θα αποχωρήσει δανεικός μέχρι το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες θα πάρουν 500 χιλ. ευρώ, ενώ έχει μπει οψιόν αγοράς στα 7 εκατ. ευρώ, η οποία δεν είναι υποχρεωτική.

Ο Σεμέδο δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μάρτινς. Κάτι που το μαρτυράει και το γεγονός ότι αποχωρεί, έχοντας μείνει ανενεργός το τελευταίο διάστημα. Ο 27χρονος μετά το κακό παιχνίδι κόντρα  στην Λουντογκόρετς το περασμένο καλοκαίρι, είχε αγωνιστεί μόνο στον αγώνα του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή