Νικηφόρος – Ιωάννα Μαλέσκου: Η άγνωστη σχέση του τραγουδιστή με την παρουσιάστρια | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Νικηφόρος – Ιωάννα Μαλέσκου: Η άγνωστη σχέση του τραγουδιστή με την παρουσιάστρια

Την άγνωστη σχέση που έχει με την Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ο Νικηφόρος. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρα και η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι “Πες” και όπως φάνηκε είχε διάθεση για αρκετές αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε να […]

Την άγνωστη σχέση που έχει με την Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ο Νικηφόρος. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρα και η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι “Πες” και όπως φάνηκε είχε διάθεση για αρκετές αποκαλύψεις.Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι, αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και το τι γίνεται αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Την άγνωστη σχέση που έχει με την Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ο Νικηφόρος. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρα και η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι “Πες” και όπως φάνηκε είχε διάθεση για αρκετές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει σε κάποιο ριάλιτι, αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και το τι γίνεται αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή.

“Τα ριάλιτι τύπου Survivor μου αρέσουν σαν διαδικασία, αν δεν υπήρχαν κάμερες θα πήγαινα. Δε θέλω να δει ο κόσμος καμία κακή μου πλευρά, όχι γιατί φοβάμαι αλλά για να μη σχηματίσουν κάποια λάθος εντύπωση. Εκεί είσαι στα όριά σου και εύκολα μπορείς να ξεφύγεις. Επίσης μπορεί να δείξουν μόνο την κακή σου πλευρά. Είναι πολύ risky και πιστεύω ότι για να πας πρέπει να είσαι αρκετά τολμηρός. Μου έχει γίνει πρόταση και για το Survivor και για άλλα show. Επειδή όμως είμαι χαμηλών τόνων θέλω να ακούγομαι μέσα από τη δουλειά μου” είπε και συνέχισε,

“Η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα. Γνωρίζομαι με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ήμασταν συμμαθητές στο Λύκειο. Τη θεωρώ ένα πολύ αξιόλογο άτομο. Η Ιωάννα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα, αυτό που βλέπετε εσείς τώρα, εγώ το έβλεπα από τότε. Έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο που μιλάει και είναι πολύ μορφωμένη. Το είχε από μικρή αυτό, ήταν και απουσιολόγος της τάξης και προσπαθούσε να μη μου βάζει απουσίες αν θυμάμαι καλά… Όταν ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή της, της έστειλα μήνυμα και που και που ανταλλάσσουμε μερικά μηνύματα”.

Ακόμα ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και πως η σχέση του με τη Λάουρα Νάργες είναι καθαρά φιλική παρά τα όσα ακούγονται

PLANET SPORTS