Premier League

Νίκες με ανατροπές για Γουέστ Χαμ και Κρύσταλ Πάλας

Με ανατροπές Γουέστ Χαμ και Κρύσταλ Πάλας επικράτησαν των Φούλαμ με 3-1 στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» και Λιντς με 2-1 στο «Σέλχαστ Παρκ».

09.10.2022 | 18:25

Της ανατροπής έγινε στα ματς της Αγγλίας που έγιναν στις 16.00. Γουέστ Χαμ και Κρύσταλ Πάλας επιβλήθηκαν των Φούλαμ με 3-1 στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» και Λιντς με 2-1 στο «Σέλχαστ Παρκ» ανατρέποντας τις εις βάρος τους καταστάσεις.

Ας ξεκινήσουμε με το ματς της Γουέστ Χαμ που με την νίκη της με 3-1 επί της Φούλαμ με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 5′ με τον Περέιρα. Ο Μπόουεν με πέναλτι ισοφάρισε στο 29′ και ο Σκαμάκα στο 62′ έδωσε το προβάδισμα στα «σφυριά». Την νίκη στην ομάδα του σφράγισε ο Αντόνιο.

Στο άλλο ματς ίδια συνταγή ακολούθησε και η Κρύσταλ Πάλας που νίκησε με ανατροπή την Λιντς με την τελευταια να ανοίγει το σκορ στο 10′ με τον Στρούικ και ο Έντουαρντ στο 24′ ισοφάρισε για τους «Λονδρέζους». Την νίκη στους τελευταίους έδωσε ο Εζέ στο 76′.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή