NBA

NBA: Βγαίνει σε δημοπρασία η φανέλα του Τζόρνταν από τους τελικούς του 1998

Σε δημοπρασία θα βγει η φανέλα που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν στους τελικούς του NBA το 1998 και ενδέχεται να πιάσει τα 5 εκατ. δολλάρια

11.08.2022 | 11:08

Η φανέλα που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του NBA κόντρα στους Τζαζ το 1998 θα βγει σε δημοπρασία τον Σεπτέμβριο, με τα πρώτα δείγματα να λένε ότι ίσως πωληθεί στα 5 εκατ. δολάρια.

Ένα πολύτιμο αθλητικό κειμήλιο τέθηκε σε δημοπρασία. Ο λόγος για μια φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν από τους τελικούς της σεζόν 1997/98 απέναντι στους Τζαζ, την τελευταία του με τους Μπουλς που ολοκληρώθηκε με το έκτο πρωτάθλημα στην καριέρα του. Η φανέλα του «Air» θα τεθεί σε δημοπρασία τον Σεπτέμβριο για 5 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοινώθηκε από τους “Sotheby’s”.

Όπως όλα δείχνουν, την βδομάδα 6-14 Σεπτεμβρίου θα βγει σε δημοπρασία η φανέλα που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν στο Game 1 των NBA Finals του 1998 σε εκείνη την σειρά ανάμεσα στους Μπουλς και στους Τζαζ. Οι τιμές αναμένεται να είναι ακριβές, με αποτέλεσμα κάποια από αυτές σπάσει το φράγμα των 5 εκατ. δολαρίων.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή