Serie A

Νάπολι – Ίντερ 1-1: Οι «νερατζούρι» πήραν την ισοπαλία και κρατήθηκαν σε απόσταση αφαλείας από τους διώκτες τους [vid]

Η Ίντερ δεν κατάφερε να πάρει τη 12η συνεχόμενη νίκη της, μένοντας στο 1-1 με τη Νάπολι, αλλά παραμένει ακόμα το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Ιταλία.

19.04.2021 | 00:08

Νάπολι και Ίντερ ήρθαν ισόπαλες (1-1) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με το σερί των «νερατζούρι να σταματάει στις 11 νίκες, ενώ πλέον βρίσκονται στο +9, από τη δεύτερη Μίλαν.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Νάπολι μπορεί να  είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η Ίντερ ήταν αυτή που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες με δύο δοκάρια. Τελικώς, αυτοί που προηγήθηκαν ήταν οι Ναπολιτάνοι με απρόβλεπτο τρόπο.

Ο Ινσίνιε μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Χαντάνοβιτς πήγε να μπλοκάρει τη μπάλα, αλλά ο Ντε Φράι έπεσε πάνω του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των «νερατζούρι».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ απάντησε στο γκολ των Ναπολιτάνων. Στο 55′, ο Χακίμι από τα δεξιά έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Νταρμιάν πήγε να γυρίσει την μπάλα, η οποία πήγε πάνω στον Μανωλά και ο Έρικσεν με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην εστία του Μέρετ.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

 

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ρουίθ (91′ Μπακαγιόκο), Ντέμε, Πολιτάνο (91′ Χισάι), Ζιελίνσκι (88′ Έλμας), Ινσίνιε, Οσιμέν (74′ Μέρτενς)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (84′ Γκαλιαρντίνι), Νταρμιάν (69′ Πέρισιτς), Λουκακού, Μαρτίνες (75′ Σάντσες)

 

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή