Ναδάλ: Μένει εκτός Ακαπούλκο ενόψει Μονακό [pic] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Τένις | Ναδάλ: Μένει εκτός Ακαπούλκο ενόψει Μονακό [pic]

Ναδάλ: Δεύτερη συνεχόμενο απόσυρση από τουρνουά για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Δεύτερη συνεχόμενη απόσυρση από τουρνουά για τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.Ο Ισπανός αντιμετώπισε αρκετούς πόνους στην πλάτη κατά την διάρκεια του Australian Open, παίρνοντας την απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του τόσο από το ΑΒΝ AMRO World Tennis Tournament της Ολλανδίας, όσο και από το Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο. Ο 34χρονος στρέφει πλέον το βλέμμα του στο Monte Carlo Masters, ενώ από τα 1000 Masters τα οποία γίνονται στην χωμάτινη επιφάνεια, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 11 Μαρτίου. Ανακοίνωσε την απόφαση του μέσω του Twitter, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Μεξικό του χρόνου.

Το μήνυμα του Ισπανού:

«Λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω ότι δεν θα παίξω στο Ακαπούλκο. Είναι μια δύσκολο χρονιά για όλους και η τωρινή κατάσταση της υγείας μου με το πρόβλημα στην πλάτη, δεν μου επιτρέπει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Λατρεύω το Ακαπούλκο, έχω παίξει τα τέσσερα τελευταία χρόνια, όμως φέτος δεν είναι εφικτό. Ελπίζω το 2022».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS