Europa League

Μπόνο: «Πρέπει να σεβαστούμε τη Γιουβέντους»

Ο Γιασίν Μπόνο στις δηλώσεις του μίλησε με πολύ σεβασμό για τη Γιουβέντους ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού για το Europa League.

16.05.2023 | 15:45

Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League και ο Γιασίν Μπόνο στις δηλώσεις του μίλησε με πολύ σεβασμό για «Μεγάλη κυρία» αλλά τόνισε πως το Europa είναι η διοργάνωση της Σεβίλλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόνο:
«Το όνειρο είναι να κερδίσω τον τίτλο του Europa League. Όταν έφτασα στη Σεβίλλη, κατάλαβα πως η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο και για τους παίκτες . Είναι μία ένεση ηθικού για τους παίκτες και τους δίνει μία ιδιαίτερη αίσθηση, ενέργεια και πάθος. Καταφέραμε να κερδίσουμε το Europa την πρώτη μου χρονιά και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος, έχει σπουδαίους παίκτες και για αυτό τον λόγο πρέπει να σεβαστούμε αυτήν την ομάδα, όπως μας σέβεται και εμάς. Είμαστε όμως και εμείς μεγάλη ομάδα. Έχουμε την ποιότητα και την πίστη για να προκριθούμε, αλλά θα πρέπει να προσεγγίσουμε τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη σωστή νοοτροπία»

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή