Διεθνή

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-4: Η κούπα κατέληξε στη Βαρκελώνη με επίδειξη ισχύος [vid]

Η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» την Μπιλμπάο με 4-0 και χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης κατέκτησε το Copa Del Rey.

18.04.2021 | 00:42

Η Μπαρτσελόνα δεν… λυπήθηκε την Μπιλμπάο, την νίκησε άνετα 4-0 και κατέκτησε το Copa del Rey, για 31η φορά στην ιστορία της. Πρωταγωνιστής ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που στο γήπεδο εμφανίστηκε μόνο η ομάδα της Βαρκελώνης.

Οι διαθέσεις των «μπλαουγκράνα» φάνηκαν από νωρίς όταν στο 5′ είχαν δοκάρι με τον Ντε Γιονγκ. Ο Μέσι έκανε τρομερό παιχνίδι, έβγαζε πολύ ωραίες πάσες, όμως η άμυνα των Βάσκων δεν άφηνε καμία από αυτές να μετατραπεί σε γκολ. Η κατοχή υπέρ της Μπαρτσελόνα έφτασε στο 84%, με 7-1 τελικές, όμως το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Μπάρτσα εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Στο 60′, ο Μέσι άνοιξε στα δεξιά στον Ντε Γιονγκ, αυτός έβγαλε την παράλληλα σέντρα και ο Γκριεζμάν στην πορεία της μπάλας έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, στο 63′, η Μπάρτσα διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Άλμπα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ντε Γιονγκ και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 68′, ο Μέσι συνεργάστηκε άψογα με τον Ντε Γιονγκ, ο Αργεντινός βρήκε χώρο για το πλασέ και το 3-0 ήταν γεγονός. Η ομάδα της Βαρκελώνης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο 72′, ο Άλμπα βρήκε τον Μέσι, εκείνος σούταρε στη δεξιά γωνία του Σιμόν, ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει και έτσι έγινε το 4-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

 

ΑΘΛΕΤΙΚ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Άλβαρεθ (67′ Νούνιεθ), Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ (54′ Βέσγκα), Ντ. Γκαρθία, Λόπεθ (68′ Γιούρι), Μουνιαΐν (46′ Λέκουε), Ι. Γουίλιαμς (67′ Βιγιαλίμπρε), Ρ. Γκαρθία

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (88′ Ντεμπελέ), Πικέ (82′ Αραούχο), Λενγκλέ, Μπουσκέτς, Ντεστ (74′ Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (82′ Μορίμπα), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν (87′ Μπρέθγουεϊτ)

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή