Champions League

Μπέλινγχαμ: Στο βάθρο των νεότερων νοκ άουτ σκόρερ [pic & vid]

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όντας μόνο πίσω από τον Μπόγιαν Κρκιτς.

15.04.2021 | 12:58

Το γκολ του 17χρονου Τζουντ Μπέλινγχαμ στο 15ο λεπτό του δεύτερου προημιτελικού του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη ή πρόκριση αλλά ήταν αρκετό για να γράψει ιστορία…

Ήταν το πρώτο γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το επίτευγμά του για τη βραδιά. Καθώς έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

 

Τι κι αν είναι 17 ετών; Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ απέδειξε πως έχει όλα τα φόντα για να χαράξει μία σπουδαία πορεία στο ποδόσφαιρο! Την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στη Bundesliga κόντρα στην Στουτγκάρδη και το βράδυ της Τετάρτης (14/04) συνέχισε την δαιμονιώδη φόρμα του, σκοράροντας και απέναντι στην Σίτι.

 

 

 

Ο Άγγλος μέσος έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Ντόρτμουντ στο Champions League, αφού σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 16 ημερών κατέρριψε το ρεκόρ του Κρίστιαν Πούλισικ (18 ετών, 5 μηνών και 18 ημερών), ενώ παράλληλα έγινε κι ο νεαρότερος Άγγλος σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή