Μπέκερ: «Ο Κύργιος μπορεί να κατακτήσει το Wimbledon» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Τένις | Μπέκερ: «Ο Κύργιος μπορεί να κατακτήσει το Wimbledon»

Μπέκερ: Πίστη στις ικανότητες του Νικ Κύργιου δείχνει ο Μπόρις Μπέκερ, με τον πρώην τενίστα να πιστεύει πως ο Ελληνοαυστραλός έχει την δυνατότητα να κατακτήσει το Wimbledon.

Πίστη στις ικανότητες του Νικ Κύργιου δείχνει ο Μπόρις Μπέκερ, με τον πρώην τενίστα να πιστεύει πως ο Ελληνοαυστραλός έχει την δυνατότητα να κατακτήσει το Wimbledon.Μπορεί οι δύο άντρες να είχαν μεγάλη κόντρα στο παρελθόν, με τον Κύργιο να τον αποκαλεί «βλάκα», ωστόσο ο Μπέκερ φαίνεται πως το έχει αφήσει πίσω του. Ο κάτοχος των έξι Grand Slam εντυπωσιάστηκε από τον αγώνα του Κύργιου με τον Τιμ στο Australian Open, ενώ δήλωσε πως ήταν ένας εκ των καλύτερων που είδε στο τουρνουά.

«Ο Νικ και εγώ είχαμε τις διαφορές μας, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι εντυπωσιάστηκα με τη στάση του στο Australian Open. Ο αγώνας με τον Τιμ ήταν μεταξύ των καλύτερων που είδα αυτές τις δύο εβδομάδες. Πάντα πίστευα ότι με το τεράστιο ταλέντο του θα έπρεπε να κερδίσει τουλάχιστον μία φορά στο Wimbledon. Με το δυνατό του σέρβις και το γρήγορο παιχνίδι του θα μπορούσε να κάνει τα πάντα.  Όλα εξαρτώνται από τον Νικ και την δική του απόδοση και συμπεριφορά», τόνισε ο Μπέκερ.

PLANET SPORTS