La Liga

Μπαρτσελόνα – Σε ανοικτή επικοινωνία με Λεβαντόφσκι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον Πολωνό επιθετικό να φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».

21.05.2022 | 14:50

Ο διακαής πόθος του Τσάβι για την κορυφή της επίθεσης της Μπαρτσελόνα ακούει στο όνομα Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός έχει ήδη ανακοινώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου. Ετοιμάζεται πλέον για το νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου, ενώ θέλει να διεκδικήσει ξανά το Champions League.

Για να συμβεί ωστόσο κάτι τέτοιο σίγουρα θα χρειαστούν μεταγραφές. Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο «Λέβα» φαίνεται πως έχει διαμηνύσει στους δικούς του ανθρώπους ότι θέλει από το καλοκαίρι να γίνει κάτοικος «Καμπ Νου». Η Μπάγερν Μονάχου θα χάσει τον μεγάλο της αστέρα και πλέον καλείται να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Ο 33χρονος Πολωνός επιθετικός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη Μπαρτσελόνα με φόντο την επίτευξη συμφωνίας. Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου για να ντύσει στα χρώματα του ισπανικού συλλόγου τον Λεβαντόφσκι. Τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο αλλά σίγουρα σε πρώτο μεταγραφικό πλάνο για τη Μπαρτσελόνα είναι ένας εκ των κορυφαίων σέντερ φορ του πλανήτη.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter. στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή