La Liga

Μπαρτσελόνα – Έχασε και από την Ράγιο Βαγιεκάνο [vid]

Ακόμη μία τραγική εμφάνιση για την Μπαρτσελόνα, ακόμη μία ήττα. Χάρη σε γκολ του Φαλκάο η Βαγιεκάνο επικράτησε με 1-0 των Καταλανών.

27.10.2021 | 22:27

Η… κατηφόρα για την εφετινή Μπαρτσελόνα δεν έχει τέλος. Αυτή την φορά ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο που κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τραγική κατάσταση των Καταλανών. Mε το γκολ του Φαλκάο στο 30΄ πήρε μία τεράστια νίκη. Η Ράγιο Βαγιεκάνο ανέβηκε στην 4η θέση της La Liga μετά από 11 αγωνιστικές.

Η σημερινή ήταν η τρίτη ήττα των «Μπλαουγκράνα» σε 10 ματς στο πρωτάθλημα. Ο Κούμαν εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ζοάν Λαπόρτα. Η «Μπάρτσα» θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία από το «Ντε Βαγέκας», αν στο 72΄ ο Ντεπάι ευστοχούσε από το σημείο του πέναλτι.

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Σάβελιτς, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια (62’Ουνάι Λόπεθ), Όσκαρ Βαλεντίν (92’Μάριο Σουάρεθ), Άλβαρο Γκαρθία, Τρέχο (76’Ντεκά), Ισί, Φαλκάο (76’Παθέ Σις).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Σέρτζι Ρομπέρτο (60’Ντεμίρ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Νικο Γκονθάλεθ (84’Λ.Ντε Γιόνγκ), Κοουτίνιο (73’Γκάβι), Ντεπάι, Αγκουέρο.

Δείτε τα highlights του αγώνα

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή