Super League 1

Μπάμπα Ραχμάν: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του» (vid)

Ο Μπάμπα Ράχμαν παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

01.02.2021 | 19:48

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Μπαμπά Ραχμάν. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ σε συνέντευξή του στο ΠΑΟΚ TV εξηγεί τους στόχους του στη νέα του ομάδα και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ένιωσα ευπρόσδεκτος και έλαβα πολλά μηνύματα στα social media από τους φίλους της ομάδας. Γνωρίζω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί, του ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμος. Νιώθω καλά πνευματικά αλλά και σωματικά. Έκανα προπονήσεις και έχω παίξει κάποια παιχνίδια. Είμαι έτοιμος στο μυαλό και το σώμα και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ο Μπάμπα Ραχμάν αποκάλυψε και τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ ενώ έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και κάποια χρόνια παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να πετύχουμε μαζί τους στόχους του συλλόγου» είπε μεταξύ άλλων ο Γκανέζος.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Ραχμάν:

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή