Διεθνή

Μπακασέτας: Σκόραρε αλλά ηττήθηκε από Τζαβέλλα, Σιώπη [vid]

Μπακασέτας: Σκόρερ αλλά ηττημένος ο Έλληνας άσος από την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Σιώπη.

08.03.2021 | 18:14

Ένα ακόμα γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας διεθνής άσος σκόραρε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Αλάνιασπορ για την 29η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά το γκολ του δεν συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο Μπακασέτας σκόραρε με πέναλτι στο 80′ και μείωσε προσωρινά σε 1-2, αλλά δεν γλίτωσε την Τράμπζονσπορ από εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Αλάνιασπορ του Γιώργου Τζαβέλλα και του Μανώλη Σιώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζαβέλλας αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Σιώπης πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο ο Μπακασέτας δικαιώνει την ομάδα της Τραπεζούντας που έδωσε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο για τον αποκτήσει από την Αλάνιασπορ. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης έχει ήδη σκοράρει 5 φορές σε 8 αναμετρήσεις με την Τραμπζονσπόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ  ,αν προσθέσει κανείς και τα γκολ του με την Αλάνιασπορ στο πρώτο μισό της σεζόν, συνολικά έχει σκοράρει 12 φορές τη φετινή χρονιά.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή