Διεθνή

Μουντιάλ – Μαρόκο και Τυνησία σφράγισαν την πρόκριση στο Κατάρ

Το Μαρόκο και η Τυνησία ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες από την Αφρικανική ζώνη που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

30.03.2022 | 10:11

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την ζώνη της Αφρικής τελείωσαν χθες το βράδυ. Το Μαρόκο και η Τυνησία, ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες που προκρίθηκαν.

Το Μαρόκο, υποδέχθηκε την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχε έρθει ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι, δείξανε από νωρίς ότι θέλανε να καθαρίσουν την πρόκριση.

Στο 21′ ο Ουνάχι άνοιξε το σκορ ενώ στο 45+7′ ο Τισουντάλι έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, το Μαρόκο συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έκανε 3 τα τέρματα του στο 54′ ξανά με τον Ουνάχι. Ο Χακίμι σκόραρε για το 4-0 στο  69′ ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Λ.Δ. του Κονγκό είναι να μειώσει σε 4-1 στο 77′ με τον Ενγκίτα, το οποίο ήταν και τελικό σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Τυνησία υποδέχτηκε το Μάλι. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0 χωρίς να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες. Οι Τυνήσιοι είχαν επικρατήσει με 0-1 στο πρώτο ματς, οπότε ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση.

Αναλυτικά οι ομάδες της Αφρικής που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ:

Γκάνα, Σενεγάλη, Καμερούν, Μαρόκο, Τυνησία.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή