Ligue 1

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-0 – Τριάρα και ταπείνωση στο Πριγκιπάτο

Η Μονακό ταπείνωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στο Πριγκιπάτο, νικώντας την 3-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπεν Γεντέρ και ένα ο Φόλαντ.

20.03.2022 | 16:41

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στον προηγούμενο αγώνα νίκησε άνετα 3-0 την Μπορντό , ωστόσο αποδοκιμάστηκε. Στον σημερινό αγώνα ήταν αυτή που δέχθηκε τρία γκολ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα και προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ, όταν ο Μπεν Γεντέρ νίκησε με προβολή τον Ντοναρούμα για το 1-0 στο 25ο λεπτό. Η Μονακό δεν μπόρεσε να βρει άλλο γκολ πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μονακό έβαλε το πόδι… στο γκάζι. Ο Κέβιν Φόλαντ ήταν αυτός που διπλασίασε τον δείκτη του σκορ τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό 3-0  διαμόρφωσε ο Μπεν Γεντέρ με εκτέλεση πέναλτι στο 840 λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μονακό: Νιούμπελ, Αγκιλάρ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Τσουαμενί, Μαρτίνς (64′ Φόλαντ), Φοφανά, Λούκας (85′ Μαριπάν), Γκολοβίν (70′ Γιάκομπς) και Μπεν Γεντέρ (85′ Μποαντού).

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες (77′ Ντιαλό), Περέιρα, Παρέδες (72′ Ικάρντι), Βεράτι. Βαϊνάλντουμ (75′ Γκέγ), Εμπαπέ και Νεϊμάρ (79′ Ντράξλερ).

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή