Super League 1

Μοιρώτσος – «Απογοητευμένοι στον Παναθηναϊκό με Χατζηγιοβάνη, πιθανό να αποχωρήσει»

Ο Βασίλης Μοιρώτσος ανέφερε στον Over FM πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένοι με τον Χατζηγιοβάνη και είναι πιθανό να αποχωρήσει.

14.12.2021 | 13:43

Ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για την ανοδική πορεία του Αϊτόρ και του Παλάσιος, την απογοήτευση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και για τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο βασικό σχήμα

Αρχικά, ο Βασίλης Μοιρώτσος αναφέρθηκε στον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμό του και θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού» στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανοδική πορεία των Παλάσιος και Αϊτόρ

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την ανοδική πορεία των Αϊτόρ και Παλάσιος. Αμφότεροι, οι ποδοσφαιριστές έχουν εξελιχθεί σε βασικά μέλη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα, εξήγησε πως ο Παλάσιος έχει κάτι που δεν έχει άλλος ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Συγκεκριμένα, Ο Αργεντινός μπορεί να συγκλείνει και να σουτάρει με μεγάλη ευκολία. Από την άλλη, για τον Ισπανό εξτρέμ, επισήμανε πως πήρε θέση βασικού μέσα από την δουλειά που έριχνε στην προπόνηση. Ο Γιοβάνοβιτς το είδε αυτό το εκτίμησε και τον έβαλε στο βασικό σχήμα. Έτσι, ο Αϊτόρ τον αποζημίωσε.

Απογοήτευση για Χατζηγιοβάνη

Τέλος, ο Βασίλης Μοιρώτσος αναφέρθηκε στην πτωτική πορεία του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής όσες φορές έχει αγωνιστεί φέτος δεν έχει εντυπωσιάσει. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς δεν τον ξεκινά. Στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν απογοητευτεί πολύ μαζί του και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να μην κάτσουν καν στο τραπέζι μαζί του, προκειμένου να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Έτσι, μπορεί να δούμε τον Χατζηγιοβάνη να αποχωρεί από το Παναθηναϊκό τον ερχόμενο καλοκαίρι.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή