Serie A

Μίλαν: Στην Μπασάκσεχιρ ο Ντουάρτε

Στην Τουρκία και την Μπασάκσεχιρ θα αγωνίζεται μέχρι το 2022 ο Λέο Ντουάρτε, με την Μίλαν να παραχωρεί ως δανεικό τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Η Μίλαν απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 τον Ντουάρτε από την Φλαμένγκο, καταβάλοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ωστόσο την φετινή σεζόν ο 24χρονος δεν μπόρεσε να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ως δανεικός. Φέτος αγωνίστηκε μόλις σε δύο αγώνες, έναν στην Serie A και έναν στο Europa League, προτού υπογράψει τον δανεισμό για τους επόμενους 18 μήνες με την Μπασάκσεχιρ.

12.01.2021 | 08:18

Στην Τουρκία και την Μπασάκσεχιρ θα αγωνίζεται μέχρι το 2022 ο Λέο Ντουάρτε, με την Μίλαν να παραχωρεί ως δανεικό τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Η Μίλαν απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 τον Ντουάρτε από την Φλαμένγκο, καταβάλλοντας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον βραζιλιάνικο σύλλογο. Ωστόσο την φετινή σεζόν ο 24χρονος δεν μπόρεσε να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ως δανεικός.

Φέτος αγωνίστηκε μόλις σε δύο αγώνες, έναν στην Serie A και έναν στο Europa League, προτού υπογράψει τον δανεισμό για τους επόμενους 18 μήνες με την Μπασάκσεχιρ. Ο τουρκικός σύλλογος έχει οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου στο συμβόλαιο του, με την θητεία του στην Μίλαν να μοιάζει να έχει τελειώσει οριστικά.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή