Τένις

Miami Open: «Πικρός» αποκλεισμός από Χούρκατς για Τσιτσιπά [vids]

Miami Open: Στα προημιτελικά σταμάτησε η εξαιρετική πορεία του Έλληνα πρωταθλητή, καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Χουμπέρτ Χούρκατς .

01.04.2021 | 22:36

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ, καθώς ξεκίνησε με μπρέικ στο σέρβις του Πολωνού και στην συνέχεια έκανε το 2-0. Οι δύο τους κατάφεραν να κρατήσουν το σέρβις τους στα επόμενα τέσσερα games, προτού ο Έλληνας πρωταθλητής με νέο break και δικό του σετ γράψει το 2-6 στο πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο για τον Τσιτσιπά, καθώς «έσπασε» το σέρβις του Πολωνού και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στο 1-2. Ο Χούρκατς απάντησε γρήγορα με δικό του break, με την πλάστιγγα να γυρνά υπέρ του στο και να περνά τελικά μπροστά στα games με 4-3. Στο πιο κρίσιμο κομμάτι του δεύτερου σετ πήρε νέο break από τον αντίπαλο του, ενώ στην συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει στα σετ με 6-3.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι δύο τους κράτησαν το σερβίς τους, προτού ο Χούρκατς «σπάσει» το σέρβις του Τσιτσιπά στο 5o game για να κάνει το 3-2. Μέχρι και το τέλος του σετ ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει πίσω το break, με τον Χούρκατς να επικρατεί στο σετ με 6-4 και να είναι αυτός που θα βρεθεί στα ημιτελικά του Miami Open, τον πρώτο σε τουρνουά Masters 1.000 της καριέρας του.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή