Super League 1

Μια ανάσα από την Φορτούνα Σιτάρντ ο Γιασίν Αγιούμπ

Από έναν ακόμα παίκτη ετοιμάζεται να απαλλαγεί ο Παναθηναϊκός. Ο Γιασίν Αγιούμπ παρουσίασε καλή εικόνα στις προπονήσεις της Φορτούνα Σιτάρντ και είναι αρκετά πιθανό να μείνει στην Ολλανδία.

30.06.2022 | 12:18

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να απαλλαγεί από ένα ακόμα «βαρύ» για τα δικά του δεδομένα συμβόλαιο. Οι «Πράσινοι» κυνηγούν από πέρσι την αποδέσμευση του Γιασίν Αγιούμπ, ο οποίος αμείβεται με 450.000 ευρώ ετησίως.

Ο χαφ του «τριφυλλιού» έχει παρουσιάσει καλή εικόνα στις προπονήσεις της Φορτούνα Σιτάρντ και είναι αρκετά πιθανό να κερδίσει ένα συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Ο τεχνικός της ομάδας Σχόρς Ούλτι είπε σε Ολλανδικά ΜΜΕ: «Αν δεν θέλαμε να υπογράψει δεν θα συνέχιζε τις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Γιασίν είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αυτοπροτάθηκε σε μας. Μετά την αποχώρηση του Τέκι, ψάχναμε για έναν δημιουργικό μέσο. Ο Γιασίν έχει πολύ καλή ντρίμπλα, καλές μεταβιβάσεις αι μπορεί να βοηθήσει και τους υπόλοιπους με την εμπειρία του. Μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ντουάρτε. Η Φορτούνα θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο, αλλά και με τον ίδιο τον Γιασίν».

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή