Πόλο

Mια ανάσα από τα ημιτελικά ο Πανιώνιος

Έχοντας τον έλεγχο, ο Πανιώνιος νίκησε 10-5 την Οραντέα στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Euro Cup πόλο ανδρών και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

25.01.2023 | 22:59

Το πρώτο και μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Euro Cup πόλο ανδρών έκανε ο Πανιώνιος που συνέτριψε με 10-5 την Οραντέα στην Νέα Σμύρνη. Η ρεβάνς θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου στην Ρουμανία.

Οι «Νεοσμυρνιώτες» μπήκαν φουριόζοι από το ξεκίνημα και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 5-3. Δύο μακρινά σουτ των Καλαϊτζή και Γκιουβέτση έφεραν το 7-3 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου. Μετά από ένα τέταρτο οι Ρουμάνοι σκόραραν με τον Σάμπο αλλά οι Παπάκος, Γκιουβέτσης και Κοπελιάδης έφεραν το +6 πριν το τελικό +5.

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-0, 3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 3, Γούνας 1, Κατραούρας, Καπετανάκης 2, Αναγνώστου

ΟΡΑΝΤΕΑ (Τσιπριάν Τσιμπιάνου/Κρίστιαν Σάντορ): Τικ, Ασάνοβιτς, Νεγκρεάν 2, Γκεόργκε 1, Σάμπο 2, Ιλίσιε, Λούντσαν, Ντραγκομιρέσκου, Κολοντρόβσκι, Βάντσικ, Τσενκ, Ρέμες, Γκάβρις

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή