Ligue 1

Μετς-Λιόν 1-3: Συνεχίζουν απτόητοι οι «λιονέ»

Η Λιόν κέρδισε εύκολα τη Μετς.

06.12.2020 | 23:55

Άνετη νίκη με 3-1 στο Μετς πήρε η Λιόν, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και χωρίς να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αποσκοπεί σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Πρωταγωνιστής για τη Λιόν ήταν ο Καρλ Εκαμπί που σημείωσε δυο γκολ, στο 47’ και στο 60’. Το άλλο τέρμα για τους «λιονέ» σημείωσε ο Μέμφις Ντεπάι στο 17’. Για τη Μετς μείωσε ο Μπουλάγια στο 76’.

Καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το χαμένο πέναλτι του Μπουλάγια στο 7’, καθώς ο Αλγερινός είχε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Από τη στιγμή που προηγήθηκε η Λιόν, όλα πήραν το δρόμο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν ο Μπόγιε για τη Μετς και ο Τσέρκι για τη Λιόν.

Πλέον, η Λιόν έχει 26 βαθμούς σε 13 ματς και είναι στην τρίτη θέση, ενώ η Μετς έμεινε στους 16 βαθμούς σε 13 αγώνες.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μετς (Αντονετί): Ουκίτζα, Κεντόνζε, Μπρον, Μπόγιε, Ντελάινε, Μάιγκα, Σαρ(46’ Τσιμπεμπέ), Ανγκμπάν(63’ Κουγιατέ), Μπουλαγιά, Αμπρόζε(46’ Λέγια), Γκέτε

Λιόν (Γκαρσία): Λόπες, Ντε Σίλιο(63’ Ντουμπουά), Μαρσέλο, Ντινάιερ, Κορνέ, Μπρούνο(82’ Ντιομαντέ), Πακετά, Αουάρ(63’ Κακερέ), Καντεβερέ(63’ Ντεμπελέ), Ντεπάι(79’ Τσέρκι), Εκαμπί

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή