Ligue 1

Μέσι: Δυσαρεστημένος με τον Ποτσετίνο

Σύμφωνα με την «L'Equipe», ο Μέσι είναι δυσαρεστημένος με τον Ποτσετίνο σχετικά με τον τρόπο που τον αξιοποιεί, καθώς οι αριθμοί του παραμένουν χαμηλοί.

06.12.2021 | 12:09

Δημοσίευμα της «L’Equipe» ταράζει κι άλλο τα νερά στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντίνος προπονητής, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, φαίνεται να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λιονέλ Μέσι με τον τελαυταίο να είναι δυσαρεστημένος.

Ο Μέσι πριν λίγες μέρες πανηγύρισε την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας, ωστόσο τα προβλήματα στον γαλλικό σύλλογο παραμένουν. Ο Αργεντίνος αστέρας του ποδοσφαίρου φαίνεται να μην έχει βρει ακόμη τα πατήματα του πλήρως.

Οι αριθμοί του είναι αρκετά χαμηλοί και όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, για αυτό οφείλεται ο Ποτσετίνο. Μετράει τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ σε δώδεκα παιχνίδιαπου έχει δώσει έως τώρα.

Μέσι: Δυσαρεστημένος με τον Ποτσετίνο

Ο Μέσι φαίνεται δυσαρεστημένος με το τρόπο που διαχειρίζεται τα παιχνίδια ο κόουτς των Παριζιάνων. Τον εναλλάσσει συνεχώς θέσεις, είτε στο αριστερό, είτε στο δεξί άκρο της επίθεσης, είτε ακόμα και πίσω από τον επιθετικό.

Η γαλλική εφημερίδα τονίζει ακόμη ότι και η διοίκηση της Παρί είναι προβληματισμένη και αμφιβάλει αν ο Ποτσετίνο είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την ομάδα στα τρόπαια. Βέβαια ο Κελαϊφί έβαλε τέλος στα σενάρια για τον Ζιντάν ξεκαθαρίζοντας  πως ο Αργεντίνος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο των Παριζιάνων. Αναμένεται να δούμε τις εξελίξεις…

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή