Ligue 1

Μέσι – Δεν θα αγωνιστεί με την Μονπελιέ

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Μονπελιέ, όπως γνωστοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν.

24.09.2021 | 15:30

Ούτε στον αυριανό (25/9) αγώνα με τη Μονπελιέ θα δώσει το «παρών» ο Λιονέλ Μέσι, όπως γνωστοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός άσος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Έτσι δεν υπολογίζεται για το ματς της 8ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του και στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης (28/9) με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Κυριακή.

Ο 34χρονος σούπερ σταρ έχει παίξει μόλις δύο ματς ως βασικός, αφότου η Παρί τον απέκτησε ως ελεύθερο. Στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/9) με τη Λιόν, ο Μέσι αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου. Για αυτή την αλλαγή δεν έκρυψε τη δυσφορία του προς τον -συμπατριώτη του- προπονητή της Παρί, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Επίσης ήταν εκτός αποστολής την Τετάρτη (22/9), στη δύσκολη νίκη της ομάδας του επί της Μετς (2-1).

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ παραμένουν επίσης ο Σέρχιο Ράμος (που ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη γαλλική ομάδα) και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Ιταλός μέσος, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Σίτι.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή