Eurocup

Μέγας Προμηθεας πάτησε την Γκραν Κανάρια

Ένας εντυπωσιακός Προμηθέας κατάφερε να πετύχει μια τεράστια νίκη κερδίζοντας την Γκραν Κανάρια στο «Δημήτρης Τόφαλος» με 93-82.

19.10.2022 | 21:54

Τι Προμηθέας Θεέ μου! Η ομάδα του Μάκη Γιατρά παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ από τα μέσα της τρίτης περιόδου ταπείνωσε την Γκραν Κανάρια με 93-82 στο «Δημήτρης Τόφαλος» . Κορυφαίοςγια τους νικητές ήταν ο Τζο Γιανγκμε 34 πόντους και 6 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ο Νίκολας Μπρουσίνο με 19 πόντους , 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Δυνατά μπηκε στο ματς η Πατρινή ομάδα και προηγήθηκε με 9-4 με την Γκραν Κανάρια με τον Αλεξάντερ Μπαλσερόφσκι σε πρώτο πλάνο και με 8 πόντους, κατόρθωσε να επιβάλλει μία κάποια ισορροπία. Εν τέλη η ομάδα του Μάκη Γιατρά έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 21-18.

Στην δευτερη περίοδο οι Ισπανοί άρχισαν την αντεπίθεση τους και με τον Μπρουσίνο πέρασαν μπροστά με 29-31 με τον Αργεντινό να συνεχίζει να είναι εύστοχος. Οι «Πατρινοί» προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με την τιμητική διαφορά στους 6 πόντους (40-46).

Στην τρίτη περίοδο η ισπανική ομάδα έφτασε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό (40-50) . Μπορεί ο Προμηθέας να μην ήταν διαρκώς πίσω, όμως με ενέργειες των Γιανγκ, Κουλμπόκα και Κόντιτ έδωσαν το αναγκαίο επιθετικό αντίδοτο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Προμηθέας προσπάθησε να κάνει το απόλυτο come back και τρια λεπτά πριν την λήξη έφερε το ματς στα ίσα (82-82). Ο Γκίκας με τρίποντο έκανε το 85-82 και από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιατρά δεν δέχτηκε πόντο και έφτασε στην μεγάλη νίκη με 93-82.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή