Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα: Για το πρώτο βήμα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα: Για το πρώτο βήμα

Η Εθνική ψάχνει τη νίκη για να κάνει το πρώτο… βήμα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ανδρών αναμετράται με την αξιόμαχη Μεγάλη Βρετανία το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου (20:30), στο Νιουκάστλ της Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (που θα συνδιοργανώσουν Ινδονησία, Ιαπωνία και Φιλιππίνες). Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα: Για το πρώτο βήμα.Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα: Για το πρώτο βήμα

Ο στόχος ξεκάθαρος για την Ελλάδα. Να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το…δεξί της υποχρεώσεις της. Στην αποστολή συμμετέχουν 14 παίκτες (Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κωστής Γόντικας), αφού ο Λεωνίδας Κασελάκης θα συναντήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη μετά την επιστροφή από τη Μεγάλη Βρετανία και ο Γιάννης Κουζέλογλου έμεινε εκτός, έχοντας βοηθήσει ουσιαστικά στη μέχρι τώρα σύντομη προετοιμασία. Ο αγώνας θα γίνει στην Motors Arena του Νιούκαστλ, χωρητικότητας 2.8000 θεατών.

Για την πρώτη επαφή με την Εθνική Ομάδα: «Αυτό που είδα δύο μέρες είναι ένα πολύ καλό κλίμα. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που βρίσκονται εδώ, υπάρχει ένα νέο προπονητικό επιτελείο. Υπάρχει η αναποδιά με τον κόουτς Μανωλόπουλο, αλλά όλοι δουλεύουν για να καλύψουν το κενό. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, είναι η αρχή των προκριματικών ενόψει μιας μεγάλης διοργάνωσης. Έχουμε όλοι μια αγωνία να ξεκινήσουμε σωστά και με το δεξί».

Για το δικό του ρόλο: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Είναι πρωτόγνωρο και για μένα. Βρίσκομαι σε μια νέα προσπάθεια στην ομοσπονδία και πολύ καλό κλίμα και στην Εθνική Ομάδα, που συνεργάζομαι με ανθρώπους που βρίσκονται εδώ γιατί αγαπάνε αυτό που κάνουν σε μια γενικότερα καλή προσπάθεια», δήλωσε ο Νίκος Ζήσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

1ος Όμιλος
Σλοβακία-Βέλγιο 19:00
Σερβία-Λετονία 21:00

2ος Όμιλος
Λευκορωσία-Τουρκία 18:30
Μ. Βρετανία-Ελλάδα 20:30

3ος Όμιλος
Σουηδία-Φινλανδία 21:00
Κροατία-Σλοβενία 21:45

4ος Όμιλος
Ισραήλ-Πολωνία 19:00
Γερμανία-Εσθονία 20:00

PLANET SPORTS