ΣΠΟΡ

Με Βεστμανέγιαρ ο ΠΑΟΚ στο EHF European Women’s Cup

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ισλανδική Βεστμανέγιαρ στο δεύτερο γύρο του EHF European Women's Cup.

20.07.2021 | 16:17

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF, η κλήρωση του δεύτερου γύρου του EHF European Women’s Cup, με την συμμετοχή και του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρει στον δρόμο της την Βεστμανέγιαρ από την Ισλανδία σε διπλούς αγώνες, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι στις 16-17 Οκτωβρίου και οι ρεβάνς στις 23-24 του ίδιου μήνα.

Για την κλήρωση του δεύτερου γύρου του EHF European Women’s Cup, στην οποία ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βεστμανάεγιαρ από την Ισλανδία, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Πελεκίδης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για την αντίπαλο μας, οπότε από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά για να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες. Το χάντμπολ στην Ισλανδία είναι προηγμένο, οπότε αναμένουμε δυνατές μάχες.

Πιστεύω στον πρώτο καιρό θα έχουμε πρόβλημα με το σκάουτινγκ, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου θα συλλέγουμε τις πληροφορίες, οι οποίες θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα. Στόχος μας φυσικά είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, και για αυτήν θα αγωνιστούμε σκληρά», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ για την κλήρωση.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή