ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με οδηγό τις «μικρές» ολοταχώς για ταμείο!

Αλείψει μεγάλων πρωταθλημάτων είναι ίσως η κατάλληλη ώρα να ασχοληθούμε και με ορισμένες μικρότερες κατηγορίες οι οποίες πιθανότατα να φανούν και περισσότερο προσιτές στο δρόμο προς το ταμείο.

23.03.2021 | 11:32

Αλείψει  μεγάλων πρωταθλημάτων  είναι  ίσως  η  κατάλληλη ώρα  να ασχοληθούμε και με ορισμένες μικρότερες κατηγορίες οι οποίες  πιθανότατα  να φανούν και  περισσότερο προσιτές στο δρόμο προς το ταμείο.

Ιδιαιτέρως  όταν έχουμε να κάνουμε  με αυτές   της Σκωτίας  και της Αγγλίας τις   οποίες πάντοτε  ήθελα να συμπεριλάβω στα πλάνα μου, αλλά όταν έχεις μπροστά σου ως επιλογές  σπουδαίες αναμετρήσεις,  δύσκολα καταλήγεις εκεί.

Ωστόσο, αυτή τη φόρα μας δίνεται η δυνατότητα και θα  …αγγίξουμε ματς από  τις 2ες  κατηγορίες αυτών των πρωταθλημάτων.

Κάνουμε αρχή λοιπόν με Αγγλία και την αναμέτρηση Μάνσφιλντ Τάουν- Φόρεστ  Γκριν  Ροβερς.

Το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και η φιλοξενούμενη είναι εκείνη  που «καίγεται»   περισσότερο για τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Ωστόσο  και η Μάνσφιλντ δεν είναι αδιάφορη με τους 36 βαθμούς και την 16η θέση που κατέχει.

Κατάφερε όμως  να πάρει το «τρίποντο» στον πρώτο γύρω  και δύσκολα η αντίπαλος της θα αποδεχτεί , έστω και την ελάχιστη  απώλεια στη σημερινή αναμέτρηση.

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ  ΤΑΟΥΝ- ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ ΡΟΒΕΡΣ:        « 2»

Η δεύτερη επιλογή μας  προέρχεται από το ίδιο πρωτάθλημα και σχεδόν οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους με το προηγούμενο ζευγάρι.

Η  Όλνταμ Αθλετικ  βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έντεκα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)  και νιώθει κατά κάποιο τρόπο ασφαλής. Μάλιστα κατάφερε και αυτή στο πρώτο γύρω να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την αντίπαλη έδρα και σήμερα πολύ δύσκολα θα το επαναλάβει.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα διέρχεται αγωνιστική κρίση,  με τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, στα τελευταία έξι εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Έξετερ από την άλλη διατηρεί ακέραιες τις  ελπίδες της για  άνοδο, φτάνει μόνο να μην ηττηθεί και σε αυτό το παιχνίδι, μετά τα τελευταία δυο τελευταία με Τσέλτεναμ εντός και Τρανμίρ εκτός!

Θα ρισκάρουμε στο «διπλό», παρότι το ματς έχει και ισοπαλία.

ΟΛΝΤΑΜ ΑΘΛΕΤΙΚ- ΕΞΕΤΕΡ ΣΙΤΙ:         «2»  

Και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Στρανραερ- Μπρεχιν, από την 2η κατηγορία της Σκωτίας.

Μόνο δέκα αγωνιστικές έχει διανύσει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Ιδιαίτερα η φιλοξενούμενη η οποία έχει μόνο τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα προέρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία,  στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Η Στρανραερ βρίσκεται στην 4ηθεση με 18 βαθμούς και υπολείπεται 8 πόντους της  πρωτοπόρου Κουινς Παρκ. Στο ματς του πρώτου γύρου είχε επικρατήσει με το ευρύ σκορ 4-1 και δύσκολα στο σημερινό θα  ξανά ανοίξει το παιχνίδι.

Άλλωστε και η παράδοση, εάν εξαιρέσουμε  το πρώτο παιχνίδι, δείχνει καθαρά  αναμέτρηση των δυο έως τριών  συνολικά τερμάτων.

Δεν θα ξεγελαστούμε λοιπόν από το ευρύ σκορ του πρώτου παιχνιδιού και η επιλογή μας θα είναι τελικά τα 2-3 τέρματα συνολικά στο παιχνίδι.

ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ-ΜΠΡΕΧΙΝ:      «2-3»  Τέρματα.    

 

Τάσος Ζαφειράκης
Δημοσιογράφος

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή