Serie A

Με Ιμόμπιλε η Λάτσιο πέρασε από το «Αρέκι», ισόπαλο το ντέρμπι της Τοσκάνης

Με ντοπιέτα του Ιμόμπιλε η Λάτσιο κέρδισε την Σαλερνιτάνα με 2-0 στο «Αρέκι», ενώ το ντέρμπι της Τοσκάνης στο «Αρτέμιο Φράνκι» Φιορεντίνα-Έμπολι έληξε ισόπαλο 1-1.

19.02.2023 | 18:22

Έχοντας τον Ιμόμπλε σε μεγάλο πρωταγωνιστή η Λάτσιο πέρασε από το Αρέκι επικρατώντας με 2-0 της Σαλερνιτάνα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε ντοπιέτα στο 60′ και στο 69′ με πεναλτι. Από το ίδιο σημείο έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο 89′ ο Λουίς Αλμπέρτο φάση από την οποία προήλθε η αποβολή του Μπον στο 88′ με δεύτερη κίτρινη για την ομάδα του Σαλέρνο.

Στο άλλο ματς ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της Τοσκάνης στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 1-1 ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση με 25 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι 12οι με 28. Ο Καμπιάγκι στο 29′ άνοιξε το σκορ για την Έμπολι ενώ στο 37′ ακυρώθηκε γκολ για τους «βιόλα» με τον Μπαράκ και στο 44′ για τους φιλοξενούμενους με τον Καπούτο αμφότερα ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να σώσουν την παρτίδα στο 85′ με τον Καμπράλ.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή