Με αρκετές επιτυχίες έφυγε ο ΣΥ.Φ.Α. Γέρακα από το πρωτάθλημα δρόμου | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΣΠΟΡ | Με αρκετές επιτυχίες έφυγε ο ΣΥ.Φ.Α. Γέρακα από το πρωτάθλημα δρόμου

Με αρκετές διακρίσεις συμμετείχε στο πρωτάθλημα ποδηλασίας η ομάδα του Γέρακα

Το Σαββατοκύριακο, που πέρασε, διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.). Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έδωσε το παρών και τις δύο μέρες με έντεκα (11) συμμετοχές.Αρχικά, το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας της Ατομικής Χρονομέτρησης, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων και Μάστερς.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ο Εγγλέζος Σταμάτης και ο Σταματόπουλος Ευάγγελος. Ο Εγγλέζος Σταμάτης κατέκτησε την 3η θέση στα βάθρα στην κατηγορία Παίδων και ο Σταματόπουλος Ευάγγελος την 10η θέση στην κατηγορία Εφήβων.

Αντίστοιχα, την Κυριακή διεξήχθη ο Αγώνας Αντοχής στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μάστερς, την Κυριακή στην περιοχή της Τανάγρας Βοιωτίας.

  • ΑΝΔΡΕΣ: 21,52χλμ. x 5 στροφές = 107,6χλμ.
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 21,52χλμ. x 4 στροφές = 86,1χλμ.
  • ΜΑΣΤΕΡΣ: 21,52χλμ. x 4 στροφές = 86,1χλμ.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, ο Θεοδωρίδης Χρήστος, ο Δάβαρης Κωνσταντίνος, ο Πάτσης Κωνσταντίνος, ο Λύτρας Ευστάθιος, ο Αλετράς Αλέξανδρος, ο Δαφνής Δημήτριος και η Τσομπάνογλου Στυλιανή.

Η Τσομπάνογλου Στυλιανή  κατέκτησε τη 2η θέση στα βάθρα στην κατηγορία Μάστερς Β’ Γυναικών, ο Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης την 7η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’, ο Αλετράς Αλέξανδρος  την 15η θέση στην κατηγορία Μάστερς Α’ και ο Δάβαρης Κωνσταντίνος την 19η θέση στην κατηγορία Μάστερς Γ’.

PLANET SPORTS