Μαυροπάνος: «Μόλις μιλήσω με την Άρσεναλ, θα ξέρω το μέλλον μου» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Bundesliga | Μαυροπάνος: «Μόλις μιλήσω με την Άρσεναλ, θα ξέρω το μέλλον μου»

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε για το μέλλον του, την Στουτγκάρδη αλλά και για το ντεμπούτο του στην Εθνική.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Bild», μιλώντας για το μέλλον του στην Στουτγκάρδη αλλά και για την πρώτη του εμφάνιση με το εθνόσημο.«Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 23χρονος αμυντικός που αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη, με την μορφή του δανεισμού από την Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την Εθνική. Ήξερα μερικούς παίκτες από την Κ21 της Ελλάδας ή από το πρωτάθλημα. Η κλήση μου έδωσε ενέργεια για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ήταν ένα από τα όνειρα της καριέρας μου», σχολίασε για την κλήση στην εθνική ομάδα.

Για την γρήγορη επιστροφή του στην δράση μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς είπε ότι: «Έχω στήσει ένα μικρό γυμναστήριο σε ένα δωμάτιο, με μερικά μηχανήματα στο διαμέρισμά μου και κ άνω έξτρα προπόνηση. Το ξεκίνησα αυτό στην Άρσεναλ, έφερα τα μηχανήματα στη Γερμανία και τώρα είναι σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο»

PLANET SPORTS