ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Με «όπλο» το σερβίς, πήρε την πρώτη της νίκη στο Τορόντο

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Τορόντο νικώντας 2-1 σετ την Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς.

10.08.2022 | 09:51

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε με επιτυχία το πρώτο τεστ στο τουρνουά του National Bank Open επικρατώντας με  2-0 σετ (6-2, 4-6, 6-2) της Αμερικανίδας και Νο59 του κόσμου Σλόαν Στίβενς.  Έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά, η Σάκκαρη κατάφερε να σημειώσει την πρώτη νίκη καριέρας της στο Τορόντο.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σετ,  έχοντας κύριο «όπλο» το σερβίς της. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε το απόλυτο στους κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (12/12). Βέβαια στο δεύτερο σετ δεν είχε την ίδια συνέπεια και καλά ποσοστά υποχώρησαν φτάνοντας πολύ κοντά στο να κάνει μια μεγάλη ανατροπή, μειώνοντας από 1-5 σε 4-5.

Στα μέσα του τρίτου σετ πήρε και πάλι το πρώτο χέρι και κατακτώντας τα τελευταία τέσσερα games του αγώνα έγινε η πρώτη παίκτρια που εξασφάλισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε για την 27χρονη έχοντας 36 winners, 27 αβίαστα λάθη, αλλά και 5/14 break-points.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή