Serie A

Μαουρίτσιο Σάρι: Θα απογοητευτεί ο Μουρίνιο αν καταλάβει τη 2η θέση

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τα είπε σε έντονο ύφος στο Ζοζέ Μουρίνιο με τον τελευταίο να ανοίγει το ασκό του Αιόλου. Οι 2 τεχνικοί της Ρόμα και της Λάτσιο συνεχίζουν τα mind games με τον έναν και με τον άλλον να τα λένε έξω από τα δόντια.

14.08.2022 | 09:46

Ο Πορτογάλος τεχνικός Ζοζέ Μουρίνιο είπε ότι στόχος της Ρόμα δεν είναι το πρωτάθλημα αν και ξόδεψε τα λιγότερα λεφτά σε σύγκριση με την έταιρη συμπολίτισσα και αντίπαλος από παλιά Λάτσιο, με τους Λάτσιαλι να έχουν ξοδέψει 39.000.000 για μεταγραφές.
Σειρά για να ενδώσει στους πειρασμούς του Μουρίνιο ο Μαουρίτσιο Σάρι πέταξε το μπαλάκι λέγοντας όχι για μεταγραφές αλλά για επένδυση και θα ήταν άσχημο να έρθει στη 2η θέση η Ρόμα.

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής των «Αετών» της Ρώμης:

“Δεν ξοδέψαμε 39.000.000 ευρώ. Κάναμε κάποιες σημαντικές επενδύσεις. Εάν υπάρχει κάποια ομάδα που ξόδεψε χρήματα αυτό το καλοκαίρι είναι η Ρόμα. Ξόδεψαν αρκετά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Μουρίνιο για την εμπιστοσύνη που έχει σε μένα, λέγοντας πως και η Λάτσιο πρέπει να συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα πάνε για τον τίτλο.

Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω ευτυχισμένο αυτή τη σεζόν. Για αυτό το λόγο πιστεύω πως αν η Ρόμα βγει δεύτερη, θα είναι τεράστια απογοήτευση για εκείνον”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάρι.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή