Super League 1

Μάντζιος Άρης: Η αύξηση που θα ζητήσει ο Έλληνας τεχνικός

Ο Άκης Μάντζιος με βάση την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει ο Άρης, θεωρεί ότι δικαιούται σημαντική αύξηση στις απολαβές του.

02.05.2021 | 18:22

Ο Άρης έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και ο Άκης Μάντζιος έχει οδηγήσει τους Κίτρινους σε πορεία πολύ καλύτερη από αυτή που θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος., Με βάση τα αποτελέσματα που κατάφερε να φέρει, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ζητήσει αύξηση από την διοίκηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος στο ραντεβού που θα έχει για να διαπραγματευτεί το μέλλον του στην ομάδα, αναμένεται να ζητήσει αύξηση της τάξης του 30 με 40 % στις απολαβές του. Παράλληλα, η εξαιρετική δουλειά του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τραβήξει και βλέμματα από το εξωτερικό με αρκετά γραφεία εκπροσώπων να τον έχουν στις λίστες του.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την ομάδα που έχει φτιάξει στην συμπρωτεύουσα και δεν αναμένεται να αποχωρήσει. Έτσι, το ραντεβού με τον Πρόεδρο, αναμένεται να έχει σκληρή διαπραγμάτευση, με την εύρεση χρυσής τομής ωστόσο να είναι το επικρατέστερο σενάριο, καθώς και η πλευρά της διοίκησης έχει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή