Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον: Ζήτησε να εξαιρεθούν από τους αγώνες της οι διαιτητές του 9-0 (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον: Μπορεί να δέχτηκε 9 γκολ, κι όμως έχει παράπονα από την διαιτησία, ζητώντας μάλιστα την εξαίρεση των Ντιν και Μέισον από τους αγώνες της.

03.02.2021 | 20:31

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε χθες (2/2) με το εξωπραγματικό 9-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League, και ενώ θα περίμενε κανείς να μην τεθεί προς συζήτηση το θέμα της διαιτησίας με τέτοιο σκορ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τελικά παράπονα από την διαιτησία του Μάικ Ντιν και και του τέταρτου, Λι Μέισον.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την αποβολή του Μπέντναρεκ στο τέλος του αγώνα, όπου δόθηκε και το πέναλτι. Η φάση αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις, με τους «αγίους» να ζητούν να εξαιρεθούν οι δύο διαιτητές από τα επόμενα παιχνίδια τους, μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν και έφεση για την αποβολή του Πολωνού.

Μάλιστα η αποβολή του Μπέντναρεκ είτε η δεύτερη αποβολή για τη Σαουθάμπτον! Μόλις 79 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς  ο Άλεξ Γιάνκεβιτς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, ανοίγοντας τον δρόμο για τους «Κόκκινους Διάβολους». Επιπλέον η ομάδα του Μάντσεστερ ισοφάρισε την πιο ευρεία νίκη της σε επίπεδο Premier League, καθώς είχε νικήσει με το ίδιο σκορ (9-0) την Ίπσουιτς το 1995. Αντίστοιχα η Σαουθάμπτον βίωσε στιγμές που τις θύμισαν την βαριά ήττα από την Λέστερ το 2019.

 

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυψαν όπως είναι λογικό την απογοήτευση τους, με τον προπονητή, Ραλφ Χάσενχιουτλ, και τον αρχηγό της ομάδας, Γουόρντ-Πρόουζ, να κάνουν την απαιτούμενη αυτοκριτική για την βαριά αυτή ήττα, ενώ ο σύλλογος τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα και στα social media.

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή