Super League 1

Mάγκνουσον: «Η πληροφορία ότι δεν ήθελα να επιστρέψω στη Ρωσία μετά την προετοιμασία, είναι ανυπόστατη και ψευδής»

Ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα που έλεγαν να μην επιστρέφει στην Ρωσία μετά την προετοιμασία έμεινε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

31.01.2023 | 19:51

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Ο Ισλανδός διεθνής αγωνιζόταν στους «Μοσχοβίτες» από το καλοκαίρι του 2018 έχοντας σε όλες τις διοργανώσεις 93 συμμετοχές. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο 29χρονος άσος όχι μόνο ήθελε να φύγει από την χώρα αλλά έλεγε και σε συμπαίκτες του να τον ακολουθήσουν.

Με τον στόπερ των «πρασίνων» να είναι ιδιαιτερα ενοχλημένος με αυτά τα δημοσιεύματα λέγοντας ότι έκανε ακριβώς το αντιθετο από αυτά που ειπώθηκαν. «Η πληροφορία ότι δεν ήθελα να επιστρέψω στη Ρωσία μετά την προετοιμασία, είναι ανυπόστατη και ψευδής. Ήμουν ένας από εκείνους, οι οποίοι προσπάθησαν να ενθαρρύνουν μερικούς συμπαίκτες στην προετοιμασία. Προσπάθησα να τους ηρεμήσω, τους έλεγα ότι μπορούμε να γυρίσουμε στη Ρωσία. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κυρίως από που προέρχεται αυτή η φήμη. Πρόκειται για κακή δημοσιογραφία» σχολίασε ο διεθνής άσος.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή