Διεθνή

Λόμπο Καράσκο: «Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Μπενζεμά, αλλά ο Μέσι είναι κορυφαίος»

Ό παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λόμπο Καράσκο, σε ισπανική εκπομπή δήλωσε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα άξιζε να πάρει τη φετινή Χρυσή Μπάλα, όμως τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων.

26.05.2022 | 11:05

Αναμφίβολα η φετινή σεζόν είναι μία από τις καλύτερες αν οχι η καλύτερη στην καριέρα του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σταρ έχει σκοράρει φέτος 44 γκολ, έχει μοιράσει 15 ασίστ σε 45 παιχνίδια με τη Ρεάλ, ενώ έχει σημείωσει και τρία χατ-τρικ, εκ των οποίων τα δύο ήταν στο Champions League. Συγκεκριμένα στις νοκ-αουτ αναμετρήσεις με τις Παρί και Τσέλσι για τους «16» και τα προημιτελικά ξεχωριστά.

Ο Iσπανός παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Λόμπο Καράσκο, μιλώντας στην ισπανική εκπομπή «Chiringuito» τόνισε πως ο 34χρονος φορ αξίζει να πάρει φέτος τη Χρυσή Μπάλα. Η οποία όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα και απο το France Footbal θα απονεμηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο 63χρονος Ισπανός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως για εκείνον ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

«Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Μπενζεμά, αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Καράσκο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή