Premier League

Λίβερπουλ- ‘’Πετάει’’ φωτιές η γραμμή κρούσης των «Reds»

Τον φόβο και τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες προκαλεί η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ με τις επιδόσεις των επιθετικών να ζαλίζουν.

24.02.2022 | 13:07

Οι «κόκκινοι» ήταν εντυπωσιακοί στη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην Λιντς φιλοδωρώντας με έξι τέρματα την ομάδα του Μπιέλσα. Σαλάχ και Μανέ σκόραραν αμφότεροι δύο γκολ. Μετά και τις χθεσινές επιδόσεις η Λίβερπουλ δείχνει ότι επιθετικά διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Πλέον η διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι μειώθηκε στους τρεις βαθμούς με τους «Reds» να ξαναμπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής σε 26 συνολικά αγωνιστές η Λίβερπουλ έχει σημειώσει 70 συνολικά γκολ ενώ έχει δεχτεί 20. Η διαφορά δηλαδή τερμάτων της είναι στο +50! Η πρωτοπόρος Σίτι έχει σκοράρει 63 ενώ έχει δεχτεί 17 γκολ.

Οι τρεις πρώτοι σκόρερ της Premier League είναι η επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ. Ο Σαλάχ έχει πετύχει 19 γκολ, ο Ζότα 12 και ο Μανέ 11. H κυριαρχία ωστόσο των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης δεν περιορίζεται μόνο στο επιθετικό κομμάτι. Η άμυνα της Λίβερπουλ τα πηγαίνει εξίσου περίφημα. Άρνολντ και Ρόμπερτσον έχουν μοιράσει 10 και 9 ασίστ αντίστοιχα. Ο Μο Σαλάχ εκτός από δεινός σκόρερ είναι και εξαιρετικός δημιουργός έχοντας δώσει 10 ασίστ!

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή