Premier League

Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βάλει στο «μάτι» τον Πέδρι

Στη Λίβερπουλ και στον Γιούργκεν Κλοπ έχει... γυαλίσει ο 18χρονος Πέδρι, που εντυπωσιάζει με την Μπαρτσελόνα.

12.04.2021 | 15:48

Στη Λίβερπουλ και στον Γιούργκεν Κλοπ έχει… γυαλίσει ο 18χρονος Πέδρι, που εντυπωσιάζει με την Μπαρτσελόνα, έχοντας κερδίσει την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, αλλά και πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Πέδρι παιχνίδι με το παιχνίδι εξελίσσεται σε πρωταγωνιστής των «μπλαουγκράνα». Το καλοκαίρι ο Ρόναλντ Κούμαν πίστεψε σε εκείνον και τον έριξε στα βαθιά. Ο 18χρονος άρπαξε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε και ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του.

Ένας από τους θαυμαστές του που έχει εντυπωσιαστεί με το ταλέντο και τις ικανότητες του, είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Ο Κλοπ θέλει να ενισχύσει την ομάδα του περισσότερο και σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά δημοσιεύματα, ο τεχνικός των «reds» έχει στο στόχαστρο του τον 18χρονο άσο της Μπαρτσελόνα.

Η υπόθεση όμως, δεν είναι εύκολη καθώς ο Πέδρι έχει στο συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2022 ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 400 εκ. ευρώ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, όμως ποντάρουν στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει σαν πρώτο πλάνο την παραμονή των Μέσι-Ντεμπελέ.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί ήδη σε 44 παιχνίδια, έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Καταλανούς.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή