Champions League

Λίβερπουλ-Μπενφίκα – Με Τσιμίκα 11αδατο για την πρόκριση [pics]

Ο Κώστας Τσιμίκας θα πάρει μία γεύση από το ανώτατο επίπεδο, καθώς βρίσκεται στην 11αδα της Λίβερπουλ για την ρεβάνς με την Μπενφίκα.

13.04.2022 | 21:16

Ο Κώστας Τσιμίκας θα κάνει το ντεμπούτο του στην νοκ-άουτ φάση του UEFA Champions League. Ο Έλληνας αριστερός μπακ βρίσκεται στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για την ρεβάνς των προημιτελικών με την Μπενφίκα.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει κάνει 7 αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Οι τέσσερις που διατηρούν τις θέσεις τους είναι οι Άλισον, Μάτιπ, Χέντερσον και Ζότα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Κονατέ, Ματίπ, Τσιμίκας, Κεϊτά, Μίλνερ, Χέντερσον, Ζότα, Φιρμίνο, Ντίας

Από την άλλη, πλευρά, δηλαδή αυτή της Μπενφίκα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος διατηρεί την θέση του. Ο Βερίσιμο θα παρατάξει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα. Η μόνη αλλαγή που έκανε είναι να ξεκινήσει τον Γκονσάλβες στην θέση του τραυματία Ράφα Σίλβα που έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Φερτόνχεν, Γκριμάλδο, Βάιγκλ, Τάαραμπτ, Έβερτον, Γκονσάλβες, Ράμος, Νούνιες

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή