Super League 1

Λιβάγια: Υπέγραψε στη Χάιντουκ Σπλιτ

Λιβάγια: Επιστρέφει στην πατρίδα του και τη Χάιντουκ Σπλιτ ο Κροάτης επιθετικός.

17.02.2021 | 19:10

Την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ επέλεξε ο Μάρκο Λιβάγια για να συνεχίσει την καριέρα του. Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου του με την ΑΕΚ, ο Κροάτης ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Σπλιτ κι έτσι το ενδεχόμενο επιστροφής στην Κροατία που ο Λιβάγια σε πρόσφατες δηλώσεις του το είχε αφήσει ανοικτό, τελικά πραγματοποιείται. Αυτό που δεν ήθελε με τίποτα ο Κροάτης για ευνόητους λόγους ήταν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ως το τέλος της περιόδου. Η Χάιντουκ, η ομάδα από την οποία προέρχεται κι από την οποία σε ηλικία 16 ετών πήγε στην Ίντερ, του πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελε.

Ο παίκτης έχει κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Χάιντουκ. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πατρίδα μετά από τόσο πολύ καιρό και ανυπομονώ για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις εδώ. Είμαι χαρούμενος που θα προσπαθήσω να βοηθήσω για τους στόχους της αγαπημένης μου ομάδα και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια» είπε ο Λιβάγια.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή