Λιβάγια: Το κόλπο της ΑΕΚ για να σταματήσει τον Ολυμπιακό | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Λιβάγια: Το κόλπο της ΑΕΚ για να σταματήσει τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ πήρε τα μέτρα της για τις ελληνικές ομάδες στην υπόθεση Μάρκο Λιβάγια.

Ο Μάρκο Λιβάγια πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να αναζητήσει αλλού νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κροατία για να αγωνιστεί για λίγους μήνες, το όνομα του ακούστηκε για αρκετές ομάδες, ενώ “έπαιξε” πολύ δυνατά και για τον Ολυμπιακό.Οι Πειραιώτες δεν έκαναν ποτέ, πάντως, κάποια κίνηση για την απόκτηση του, αλλά τόσο αυτοί όσο και οι υπόλοιπες ομάδες δύσκολα θα προχωρούσαν στην απόκτηση του. Κι αυτό γιατί; Επειδή η ΑΕΚ είχε φροντίσει να πάρει τα μέτρα της στην υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια, ώστε να μην τον χάσει από κάποιο μεγάλο αντίπαλο της στην Ελλάδα.

Ο Λιβάγια, πριν λίγες μέρες, σχολίασε το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα και τόνισε πως υφίσταται ρήτρα με την ΑΕΚ, που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε κάποιον μεγάλο αντίπαλό της. Αυτή η ρήτρα φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportime.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε περίπτωση που ο Λιβάγια θελήσει να έρθει σε συμφωνία με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τα κιτρινόμαυρα ταμεία θα γεμίσουν με λεφτά. Με βάση και τα παραπάνω, είναι δεδομένο ότι ο Κροάτης επιθετικός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό, αφήνοντας οριστικά πίσω το ελληνικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

 

PLANET SPORTS